Departament de Joventut de la Ribera d'Ebre
  Imprimir EMAIL help
Mes anterior Dia anterior Dia següent Mes següent
Vista anual Vista mensual Vista setmanal Veure Avui Cercar Anar a un mes
Sant Antoni a Móra d'Ebre

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Tabla normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman";}

PROGRAMA DE SANT ANTONI ABAT 2013

FESTA MAJOR D’HIVERN

Dimecres dia 16 de gener

19 h - Inauguració a La Llanterna Teatre Municipal de l’Exposició “Pedra seca al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre”. En horari de 19.30 a 21 h, fins dimarts 22 de gener.

20 h - A la Sala d’Exposicions Julio Antonio, inauguració de l’exposició “Móra d’Ebre, bressol d’escultors”. Dies: 17 i 18 i 19 de 19.30 a 21 hores i dia 20 de 12 a 14 hores.

Dijous dia 17 de gener

8.30 h - Benedicció de les tradicionals coques i panets de S. Antoni, que es vendran durant tot el matí. També es vendrà oli de l’Agrària de Móra d’Ebre.

De 9.30 a 11.00 hA LA PLAÇA DE BAIX - X FESTA DE LA CLOTXA A MÓRA D’EBRE. Tothom que vulgui, es podrà preparar la seva clotxa. Preu: 2€ L’Agrària Sant Antoni Abat de Móra d’Ebre, fa aportació gratuïta de l’oli per la preparació de la clotxa

El número del tiquet de la clotxa permetrà participar, a les 12.15 h, del sorteig de la panera del “Porquet de Sant Antoni”.

11 h - Benedicció dels animals i cercavila de carrosses, cavalls i carruatges, acompanyats per la Banda de l’Escola de Música i Dansa de Móra d’Ebre, amb el següent recorregut: Carrers de la Palla, Nou, Santa Madrona, Bonaire, Comarques Catalanes, Antoni Asens i Barca.

12 h Homenatge a la pagesia i reconeixement a la tasca de tota una vida en la figura d’una persona del nostre poble.

A continuació es farà el sorteig de la panera del “Porquet de Sant Antoni” i Ballada de la Jota de Móra d’Ebre.

12.30 h - A l’Església Prioral de Sant Joan Baptista MISSA MAJOR en honor de Sant Antoni Abat.

16.30 h – Al Barranc de Les Moreres, exhibició de cavalls espanyols de doma d’Alta Escola.

17.00 h - Al Casal de l’Associació de Jubilats i Pensionistes, xocolatada per a tots els socis

21.00 h - A l’Hostal La Creu, inauguració de l’exposició fotogràfica “Camí Rodó: Quadern de viatge” de Carles Oriol i Eloi Balsells. Oberta al públic fins el dia 9 de febrer.

Dissabte dia 19 de gener,

22.30 h – A la Llanterna Teatre Municipal, el grup RIU EN SO presenten el seu espectacle “Tot això eren horts”. Preu de l’entrada 10 € (8 € anticipada)

Diumenge dia 20 de gener

13.30 h - Al Casal de Jubilats, cinquena edició dels “Àpats en Companyia”.

18 h - A La Llanterna Teatre Municipal, Gran Ball de Sant Antoni amb el grup ZADIT organitzat per l’Associació Cultural Intercomarcal Amics del Ball. Preu de l’entrada: 5 €

L’Organització es reserva, si cal, el dret d’alterar l’ordre, contingut i horari del programa d’actes.

ORGANITZA: Regidoria de Cultura, Festes i Joventut de l’Ajuntament de Móra d’Ebre, Agrària de Sant Antoni Abat i Comissió de Festes.

COL·LABORA: Associació Comarcal d’Amics del Ball, Associació Cultural La Riuada, Associació de Jubilats i Pensionistes de Móra d’Ebre, AMPA Col·legi Santa Teresa, AMPA Escola Lluís Viñas, Llar d’Infants Xicalla, Escola Bressol “La Morera”, Escola de Música i Dansa de Móra d’Ebre, Sisco Granell, Carnisseria Nogales, Carnisseria Leopoldo Pujol, Carnisseria Manolo Martín, Bonàrea de Guissona, La Llanterna Teatre Municipal, Enganxats al country & linedance, Grallers de Santantoni de Móra d’Ebre, Xarxa del Voluntariat.

PATROCINA: Exc. Ajuntament de Móra d’Ebre

Enrere