Departament de Joventut de la Ribera d'Ebre
  Imprimir EMAIL help
Mes anterior Dia anterior Dia següent Mes següent
Vista anual Vista mensual Vista setmanal Veure Avui Cercar Anar a un mes
Festes de Santa Agda

Actes programats
Dies 18,24 i25

A partir de les 5 de la tarda a la 2a. Planta de l’ajuntament, esteu totes convidades a fer “la manta”.

Dia 31 de gener

Dissabte, 1r. Campionat de Pàdel Femení a les 10:00H.

A les 5:00h.  jocs de la Play al Telecentre, us esperem.

A les 7 de la tarda a la 2a. Planta de l’ajuntament, inauguració de l’exposició de Patchword i Punt de Creu, a la sala nova.

A les 11 de la nit Ple extraordinari de l’ajuntament per la proclamació de l’Alcaldessa i regidora de la NOSTRA FESTA 2015

PAULA ARREBOLA CANTERO
Mª JESUS ARREBOLA ARREBOLA

El pregó de la Festa anirà a càrrec de la Sra. PEPA AGUILA MENAL. En acabar revetlla amenitzada per l’orquestra “BLAU”, al local de la Societat.

Dia 1 de febrer

Diumenge, a partir de les 5 de la tarda, BINGO a la 2a. Planta de l’ajuntament, per acabar amb xocolata desfeta i redoltes.

Dia 2 de febrer

FESTA DE L’AVIA, a la llar del jubilat a partir de les 5 de la tarda, amb el joc “del 15” i canapès per a tots els assistents.
Dia 3 de febrer

Dilluns, a partir de les 6 de la tarda, a la 2a.plantade l’ajuntament,DEMOSTRACIÓ I DEGUSTACIÓ DE PLATS CASSOLANS, col•labora i porta una petita mostra del plat que més sàpigues fer i el tastarem, tots els participants tindran obsequi, convidem als homes a que s’animen a col•laborar.

Aquest any contarem amb la col•laboració del Sr. Pere Tapies amb el seu llibre “ Tapies variades”

Dia 4 de febrer

A les 5 de la tarda a la 2a. Planta de l’ajuntament jugarem al PARXIS I altres JOCS DE TAULA, desprès berenarem lo que es ja tradició, pa amb vi i sucre, pa amb oli i sucre, pa amb xocolata
.
DIA 5 DE FEBRER STA. AGDA

A partir de les 10:30 a l’entrada de l’ajuntament repartirem dels rams de flors per la ofrena floral a la Santa.

A les 11:30, des de la plaça de la Vila, i en comitiva, s’anirà a cercar a la Santagdera Major i el pa Beneït per anar a l’Església per la celebració de la Santa Missa, que serà a les 12 del migdia. Ens acompanyarà,La geganta Agda, la Nana Clotxa i la Nana Majorala i el grup 4x4.

Per acabar la festa, a les 6 de la tarda a la 2a. Planta de l’ajuntament, 29è GRAN BERENAR, com ja es tradició, servit per senyors voluntaris. En acabar, totes atentes que alguna cosa hi haurà.

En el transcurs del berenar es sortejarà “la manta”, la toia i sorpresa... sorpresa...

Normal 0 21 false false false CA X-NONE X-NONE

Enrere