Departament de Joventut de la Ribera d'Ebre
  Imprimir EMAIL help
Mes anterior Dia anterior Dia següent Mes següent
Vista anual Vista mensual Vista setmanal Veure Avui Cercar Anar a un mes
XVI Milla Urbana Vila de Móra la Nova

Normal 0 21 false false false CA X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Tabla normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Aquest pròxim diumenge, 13 de setembre, se celebrarà a Móra la Nova, la XVI Milla Urbana Vila de Móra la Nova, organitzada pel Club Multisports de Tivissa i patrocinada per l’Ajuntament moranovenc. La sortida dels primers corredors serà a les 17 hores del davant del Pavelló firal.

Els organitzadors preveuen 9 categories (Patufets, Barrufets, Prebenjamí, Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet, Sènior i Veterans) amb distinció entre participació femenina i masculina, excepte en les dues primeres categories adreçades als participants més petits. Els corredors hauran de cobrir distàncies que van dels 100 metres, els Patufets i Barrufets, fins als 1.609 metres dels Infantils, Cadets, Sèniors i Veterans, passant pels 1.000 metres dels Benjamins i Alevins i els 600 metres dels Prebenjamins.

Pel que fa als premis, es lliurarà un trofeu als tres primers guanyadors de cada cursa, així com als tres primers guanyadors locals de cada categoria. A més, en les categories Sènior i Veterans els tres primers classificats, tant femení com masculí, s’emportaran premis en metàl·lic que oscil·len entre els 25 i els 70 euros. Tots els participants s’emportaran un obsequi.

La inscripció a la prova és gratuïta i es pot fer fins mitja hora abans de l’inici de la prova.

[+]

Enrere