Departament de Joventut de la Ribera d'Ebre
  Imprimir EMAIL help
Mes anterior Dia anterior Dia següent Mes següent
Vista anual Vista mensual Vista setmanal Veure Avui Cercar Anar a un mes
Caiacs, seguint l'Ebre Català, de Móra a Miravet

Continua la nostra peregrinació per l'Ebre que travessa les nostres terres. Amb aquest tram entrem al sector que molts considerem més bonic i variat del Riu Ebre. Els nostres caiacs solcaran les aigües tot passant pels termes de Móra d'Ebre i Móra La Nova, Ginestar, Benissanet i arribar finalment a Miravet a la coneguda Plaça de l'Arenal, tot recorrent trams de gran bellesa natural i paisatgística, un regal pels sentits. Els professionals  d' Enblau ens descobriran els racons més amagats, els nius dels ocells, les corrents i els secrets del nostre riu. Amb aquest tram, gaudirem de les vistes més espectaculars d'una zona del riu que tots estimem i que molts consideren la part més bella del riu per la varietat de les zones que travessa i per l'espectacle i vistositat dels seus racons. Vine i comprova-ho, després ho podràs decidir.

Lloc i hora de trobada: A l'embarcador de Móra la Nova,   a les 9:00 del matí , La primera intenció era sortir de la riba de Móra d'Ebre, però l'aigua estancada, la gran quantitat d'algues i la falta d'una bona rampa per accedir al riu els caiacs, ens obliguen a fer-ho des de l'altra riba, a pesar de que allí trobarem més corrent.

Inscripcions: El preu de les inscripcions és de  16 euros per als socis i de 20 euros per als no socis, caldrà que tots els interessats s'apuntin abans del dia  17 de setembre . Per inscriure's truqueu al Lluís o a la Montserrat als telèfons habituals (977400720, La Creu Blanca, o al 977401989 particular), és seguirà rigorós ordre d'inscripció i caldrà abonar el preu de la reserva en el moment de la inscripció, també cal que aclariu si voleu una piragua doble o una simple, i també si porteu algun infant. En el cas de que hi hagi alguna anul·lació, si es fa amb una antelació de 48 hores, es retornarà el preu de la inscripció.

[+]

Enrere