Departament de Joventut de la Ribera d'Ebre
  Imprimir EMAIL help
Vista anual Vista mensual Vista setmanal Veure Avui Cercar Anar a un mes
Piragüada Picossera

Normal 0 21 false false false ES X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Tabla normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Ja s'acosta la data i cal apuntar-se al tradicional descens de l'Ebre amb caiacs. Les inscripcions es tancaran el dia 15 de setembre a les 24:00 i els caiacs s'adjudicaran per ordre d'inscripció, els primers apuntats podran anar amb les àgils embarcacions d'Enblau.

El preu per als socis és de 16 euros i per als que no son socis 20 euros que caldrà abonar en el moment de la inscripció.

Inscripcions a l'òptica La Creu Blanca de Móra d'Ebre, pregunteu per Lluís o Montserrat, també ho podeu fer amb qualsevol membre de la junta. Si ho voleu fer per telèfon, truqueu al 977 400 720 , al 977 401 989 o al 657 783 922 .


L'hora de trobada serà a la plaça de l'Arenal de Miravet a les 08:30 del matí.

L'empresa Enblau té previst el retorn dels conductors als seus vehicles un cop acabada la baixada.

Enrere