Departament de Joventut de la Ribera d'Ebre
  Imprimir EMAIL help
Vista anual Vista mensual Vista setmanal Veure Avui Cercar Anar a un mes
VOLCAT - Jornada de voluntariat a Sebes

El proper 27 d’agost a la Reserva Natural de Sebes (Flix) tindrà lloc una activitat de voluntariat ambiental. L’activitat s’emmarca dins el projecte de voluntariat “VOLCAT: custòdia participativa activa: voluntariat i educació ambiental en finques en custòdia”.

L’objectiu d’aquest projecte és donar a conèixer i involucrar a diferents col·lectius del nostre territori, dins l'estratègia de conservació que promou la custòdia del territori, mitjançant la participació en jornades de voluntariat que seran compensades amb activitats d’educació ambiental.

La segona jornada de voluntariat del projecte consisteix en la gestió d’hàbitats aqùatics: Tallada de boga i canyís a la llacuna de la Reserva Natural de Sebes.

Us recordem que totes les activitats de voluntariat del projecte estaran remunerades amb una moneda ambiental simbòlica anomenada VOLCAT, amb la qual els participants podran canviar per activitats lúdiques i de formació ambiental.

En aquest cas els VOLCATS aconseguits pels participants es podran canviar per les següents activitats:

01-10-2017:dia mundial dels ocells (100 VOLCATS): Taller d’introducció a l’anellament científic d’ocells. Activitat compensatòria valorada en 40 € per persona.

28-10-2017: Visita guiada per la Reserva Natural de Sebes (100 VOLCATS). Activitat compensatòria valorada en 60€ per grup de 25 persones.

Animeu-vos a participar d'aquesta iniciativa única a la nostra comarca que té com objectiu promoure la conservació dels valors naturals del territori mitjançant la cohesió dels seus col·lectius socials.   [+]

Enrere