Telemàrketing sector energètic

Ascó

Telemàrketing Sector Energètic A NEMON desenvolupem sol·lucions software principlament per al Sector Energètic.

Ara arranquem una linea de negoci per a ajudar a Pymes a estalviar en la contractación energètica.

La teva missió serà la concertació de visites comercials per a Assessors Energètics a través de trucades telefòniques.

Els potencials clients als que contactarem són empreses de tota Espanya. Dins del procés de concertació de les visites, hauràs de recollir diversa informació per a qualifar les dades que disposem a la base de dades, arribant a identificar la persona de l’empresa encarregada de les factures energètiques i alimentar un sistema amb la informació que recullis. Disposem d’una base de dades molt extensa per a dur a terme aquesta tasca. També ens ajudaràs a fer tractaments de dades per a llençar processos d’enriquiment.

Com busquem que siguis: - Has de tindre una gran capacitat de comunicació, - Has de tenir resiliència, - Habilitat amb sistemes d’informació i eines ofimàtiques, - Bon nivell de Castellà a nivell parlat i escrit, - Agilitat i intensitat de treball,

El lloc de treball serà a les oficines centrals de NEMON a Ascó, amb possibilitat de tele-treball segons situacions i disponibilitat.

Que t’oferim: - Contracte per obra i servei (amb periode de prova) i possibilitat d’incorporació a l’equip d’Operacions de NEMON un cop acabat el projecte.

- Jornada Completa, en horari de 9 a 18 principalment, amb pausa per a dinar i certa flexibilitat horaria. - Salari SMI + variable en funció d’objectius assol·lits Es farà una prova d’habilitats digitals i comunicatives, previa a l’entrevista.

 

Interessats enviar CV a: hr@nemon2ib.com

Data Límit Candidatures: 08/11/2020

Data prevista d’incorporació: Inmediata.


Data de Publicació: 3-11-2020
  
RSS Feeds