Tècnic agrari

Priorat

Família Torres va fundar el celler a Vilafranca del Penedès el 1870, fa més de 150 anys, però les seves arrels en la tradició vitivinícola del Penedès es remunten al segle XVI. Cada generació ha transmès la seva passió per la cultura del vi de pares a fills, una passió basada en un respecte profund per la terra i la tradició, així com una creença en la innovació. Avui el focus de la cinquena generació està en l’elaboració de vins de vinyes excepcionals i finques històriques, així com en la recuperació de varietats ancestrals com a forma d’adaptació al canvi climàtic. Des del 2008, Família Torres ha pres mesures actives per combatre l’emergència climàtica, implementant mesures d’adaptació i mitigació per reduir les emissions de carboni. Família Torres té una connexió històrica amb Penedès, Conca de Barberà, Priorat i Costers del Segre, però ara la seva presència s’estén a vinyes i cellers a regions vitivinícoles espanyoles destacades: Rioja, Ribera del Duero, Rueda i Rías Baixas i a Xile i Califòrnia. Família Torres és membre de Primum Familiae Vini, associació que representa 12 de els famílies vitivinícoles més antigues i prestigioses del món, i és fundadora d’International Wineries for Climate Action, que promou la descarbonització del sector vitivinícola.

 

Sobre la POSICIÓ,

Actualment estem buscant un tècnic agrari per unir-se al nostre equip de Viticultura. Amb seu al Priorat i reportant al responsable de les vinyes d’aquesta zona i al departament de viticultura de Família Torres, la missió del lloc de treball és planificar i fer seguiment de les tasques agrícoles diàries, l’organització de l’equip de treball, l’atenció de visites, la planificació i gestió dels recursos i el manteniment de registres.

Les teves principals responsabilitats seran:

Gestió de cultius: supervisar la vinya i la producció de raïm

Vetllar la salut del cultiu per prendre mesures preventives i correctives contra plagues

Gestió de recursos: maquinària, fertilitzants, etc.

Gestió de l’equip de persones

Compliment normatiu: assegurar el compliment de les regulacions agrícoles i mantenir els registres associats

Gestió pressupostària i de costos de producció

Millora contínua de processos i pràctiques

Atenció de visites

Implementar y supervisar l’aplicació de mesures de prevenció de riscos laborals

 

Sobre els REQUISITS,

Busquem un professional amb:

Formació en agricultura

Experiència laboral en el sector d’agricultura, preferiblement en el sector de la viticultura

Coneixements informàtics

Coneixements de maquinària agrícola

 

Requisits desitjats:

Persona organitzada i amb iniciativa

Capacitat de treball en equip i atenció múltiple

Capacitat de formar, dirigir, motivar i potenciar a les persones

Capacitat de comunicació

 

¿Què oferim?

Oferim un competitiu paquet de beneficis, que inclou flexibilitat laboral, retribució flexible, descomptes en productes, pla de pensions, assegurança de vida i la possibilitat de seguir el pla d’aprenentatge tan intern com extern enfocat al teu desenvolupament professional.

Família Torres valora la diversitat i ens assegurem d’oferir igualtat d’oportunitats independentment de la teva nacionalitat, edat, raça, religió, discapacitat, gènere o identitat de gènere, orientació sexual o estat civil.

 

Si reuneixes els requisits i estàs buscant desenvolupar la carrera en un entorn desafiant i canviant, postula i uneix-te al nostre gran equip!¡Esperem la teva candidatura!

 

mravento@torres.es


Data de Publicació: 7-6-2024
  
RSS Feeds