BUSCAR
Notícies

Taller gratuït. Què puc fer amb una tablet / iPad?

Si et regalen o et compres una tablet adquirida en una les botigues de la Ribera d'Ebre,i vols apendre més coses sobre la seua utilització,
vine al Telecentre de la Ribera d’Ebre - Consell Comarcal, i t’ajudarem.

Índex taller (2 h)
1. Funcions bàsiques d'una Tablet ?
2. Configuració bàsica. Configurar el mail, accés al Wifi, etc.
3. Cercar APPS. 10 APPS més interessants.
4. APPS segons les necessitats.

Si esteu interessats envieu-nos un correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o bé ens truqueu al 977 401 851 (ext. 2).

 


Seminari sobre botia en línia i xarxes socials

El proper dilluns 11 de maig a les 14.30 h, al Telecentre de la Ribera d’Ebre, es realitzarà un seminari a través de la Confederació de Comerç de Catalunya sobre La botiga virtual i les xarxes socials.

Per més informació e inscripcions (places limitades) que es posin en contacte amb nosaltres Jordi o Remei, ja bé per correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o bé trucant per telèfon 977 40 18 51 (opció 2).

 

Autoformació tutoritzada, abril

El dilluns 23 d'abril s'inicia al Telecentre de la Ribera d'Ebre (Seu Comarcal · Móra d'Ebre) un nou mes de curs en modalitat autoformativa. El curs del mes d'abril anirà del 23 d'abril al  18 de maig, de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 h.

El preu d'aquest curs autoformatiu és de 30 € per persona, amb un màxim de 20 hores de formació on cada alumne pot dur a terme quan millor li vagi prèvia reserva de dia i hora.

Llegiu-ne més...
 

Autoformació tutoritzada, març

El dilluns 19 de març s'inicia al Telecentre de la Ribera d'Ebre (Seu Comarcal · Móra d'Ebre) un nou mes de curs en modalitat autoformativa. El curs del mes de març anirà del 19 de març al  14 d’abril, de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 h.

El preu d'aquest curs autoformatiu és de 30 € per persona, amb un màxim de 20 hores de formació on cada alumne pot dur a terme quan millor li vagi prèvia reserva de dia i hora.

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 Següent > Final >>

Pàgina 1 de 5

Agenda

Destaquem