BUSCAR
Notícies
Millora de les instal·lacions al Punt TIC de la Palma d'Ebre
L’any 2010 l’Ajuntament de la Palma d’Ebre, va sol·licitar a la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, de la Generalitat de Catalunya, un ajut en espècie destinat a corporacions locals, per renovar o crear punts TIC. Al municipi de la Palma d’Ebre el punt TIC és el que tots li duien Telecentre municipal, i està situat als baixos de l’Ajuntament.

Finalment se’ls va concedir l’esmentat ajut i ja poden disposar de 7 nous equips informàtics al Telecentre, a més d’un servidor i d’una impressora.

S’espera que tothom pugui gaudir d’aquest nou equipament i faciliti la tasca del Telecentre a l’hora de poder donar un millor servei i formació en noves tecnologies a tots els interessats.



 
Renovació al Punt TIC de Benissanet

El passat dijous 3 de febrer, s’ha instal·lar un conjunt de 4 noves estacions de treball, al Punt TIC de Benissanet. Aquest equipament ha estat  de la subvenció que va donar el Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya.

Amb la renovació d’aquest nou equipament, el que s’ha permès és millorar el servei del Punt TIC, així com apropar  a  població a les noves tecnologies i planificar nous cursos d’ofimàtica per als ciutadans que vulguin ampliar el seus coneixements dels programes d’ús habitual entre la ciutadania.

 
Nou equipament Punt TIC Ascó

El passat dimecres 2 de febrer, es van instal·lar un conjunt de 7 noves estacions de treball,  a la Biblioteca -  Punt TIC d’Ascó. Aquest equipament ha estat  de la subvenció que va donar el Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya.

Amb aquesta ampliació el que es voldrà oferir un millor servei per a les persones que vinguin al Punt TIC a connectar-se, així com oferir formació TIC a la gent de la població d’Ascó.

 
Renovació al Punt TIC de Móra la Nova

El passat 10 de gener, es van instal·lar un conjunt de 7 noves estacions de treball (1 Servidor, 7 terminals de xarxa multimèdia amb les corresponents pantalles, teclat i ratolí,  una impressora multifunció, un commutador (switch) i un nou punt d’accés sense fils) a la Biblioteca -  Punt TIC de Móra la Nova. Aquest equipament ha estat  de la subvenció que va donar el Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya.

La renovació d’aquest nou equipament ha permès  millorar el servei de la Biblioteca – Punt TIC, així com apropar  a  població a les noves tecnologies.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 Següent > Final >>

Pàgina 4 de 5

Agenda

Destaquem