BUSCAR
Notícies

Cursos d'Informàtica a Vinebre

Avui, 12 de març s’inicien a Vinebre uns cursos de formació adreçats a membres de l’Associació de dones de Vinebre.

L’Associació de dones de Vinebre es una de les mes actives en l’àmbit de la organització de cursos, de fet, en els últims dos anys ja n’han realitzat 6 i sempre de temàtiques diverses. El que enceten avui està adreçat al perfeccionament del processador de text i d’internet.

La durada dels curs es de 3 setmanes, fins al 30 de març.

 

Auformació tutoritzada - febrer

El dilluns 13 de febrer s'inicia al Telecentre de la Ribera d'Ebre (Seu Comarcal · Móra d'Ebre) un nou mes de curs en modalitat autoformativa. El curs del mes de febrer anirà del 13 de febrer al 9 de març, de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 h.

El preu d'aquest curs autoformatiu és de 30 € per persona, amb un màxim de 20 hores de formació on cada alumne pot dur a terme quan millor li vagi prèvia reserva de dia i hora.
Llegiu-ne més...
 
Entrega dels nous logotips als telecentres

Durant tot el mes de març la seu comarcal del telecentre de la Ribera d’Ebre ha estat distribuint les noves marques a les diverses seus de la comarca.

El procés del canvi de marca dels telecentres de la Ribera d’Ebre compren varies fases en el seu desenvolupament; una adaptació de la plana web al nou disseny, aplicació de marques pròpies en els serveis que proporciona i també el canvi dels logotips de les diverses seus locals del telecentre. A banda del nou disseny identificatiu trobem també una marca per a Formació, Assessorament TIC i Connectivitat que identifiquen els diverses serveis que s’ofereixen.
 

Inici de la implantació del servei eFACT a la Ribera d'Ebre

El servei eFACT, és una eina del Consorci Administració Oberta de Catalunya que permet una relació més àgil entre els proveïdors i les administracions locals, que escurça els terminis de revisió i tramitació de les factures.

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 Següent > Final >>

Pàgina 2 de 5

Agenda

Destaquem