BUSCAR
Notícies
Image

Autoformació Tutoritzada 2012

Seguint amb la tipologia que portem al Telecentre de la Ribera d'Ebre des de ja fa més de  9 anys, aquest 2012 continuarem amb la nostra formació a l'iniciació a les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).

L'autoformació tutoritzada, està  pensada per compatibilitzar l’ús del telecentre entre usuaris i alumnes que fan formació. La clau d’aquest tipus de formació és l’adaptació de la manera de formar-se als horaris i ritme de l’alumne.

L’alumne tria el dia i l’hora per formar-se i compten sempre amb un professor de suport que els ajuda cada cop que trien realitzar la formació.

Llegiu-ne més...
 
Image

Bon Nadal i Feliç Any Nou

Des del Telecentre de la Ribera d'Ebre us desitgem que tingueu un Bon Nadal i un Feliç Any Nou.

Penso que formo part de tu i em sento com una petita partícula que et recorre sempre fascinada. M’adono que, molt abans que jo, en qualsevol punt, uns altres ulls et van mirar igual que ara et miro jo i que, quan ja no hi sigui, uns altres ulls et continuaran mirant, i et veuran gairebé igual que jo et veig ara. Llavors ells també sentiran que un dia jo també hi vaig ser.

El riu que parla. Laura Mur

 

Autoformació Tutoritzada Novembre

El dilluns 14 de novembre s'inicia al Telecentre de la Ribera d'Ebre (Seu Comarcal · Móra d'Ebre) un nou mes de curs en modalitat autoformativa. El curs del mes doctubre anirà del 14 de novembre al 9 de desembre, de dilluns a divendres de 17.00 a 20.00 h.

El preu d'aquest curs autoformatiu és de 30 € per persona, amb un màxim de 20 hores de formació on cada alumne pot dur a terme quan millor li vagi prèvia reserva de dia i hora.

Els diversos cursos i temaris els podeu consultar a la Plataforma de Formació TIC de la Ribera d'Ebre clicant aquí


Pots venir a inscriure't del  7 al 11 de novembre. Properarem es planificaran els cursos per l'any 2012. Visiteu-nos per estar-ne informats!

 

Autoformació Tutoritzada Març

El proper dilluns 21 de març s'inicia al Telecentre de la Ribera d'Ebre (Seu Comarcal · Móra d'Ebre) un nou mes de curs en modalitat autoformativa. El curs del mes de març anirà del 21 de març al 15 d'abril, de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 h i de 17.00 a 20.00 h.

El preu d'aquest curs autoformatiu és de 30 € per persona, amb un màxim de 20 hores de formació on cada alumne pot dur a terme quan millor li vagi prèvia reserva de dia i hora.

Els diversos cursos i temaris els podeu consultar a la Plataforma de Formació TIC de la Ribera d'Ebre clicant aquí

Pots venir a inscriure't del  14 al 19 de març. Més informació.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 Següent > Final >>

Pàgina 3 de 5

Agenda

Destaquem