BUSCAR
Informació telecentre COVID-19

 

El Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre reobre el servei d'emissió de certificats digitals idCAT

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha reobert el servei d’emissió de certificats digitals idCAT a la ciutadania. La reactivació d’aquest servei per part de l’Entitat de Registre a la ciutadania pren especial importància ja que el document és necessita per executar tràmits electrònics. Mentre duri l’estat d’excepcionalitat activat pel COVID-19, es farà els divendres de 10 a 13h i sempre amb cita prèvia.

Procés per a l’obtenció del certificat digital idCAT:

Cal recordar que per accedir a l’entitat de registre del Consell Comarcal, cal fer ús dels elements de protecció recomanats: mascareta i guants. I portar un bolígraf blau.També és necessari portar fotocòpia del DNI o NIE. En cas de portar NIE de carta verda, es requereix també un document acreditatiu on aparegui la fotografia de la persona com pot ser el Passaport o DNI del país d’origen.

Entitat de registre del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

  • Horari d’entrega i identificació amb cita prèvia: Divendres de 10 a 13 h
  • Lloc d’entrega i identificació: Recepció del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre (Plaça de Sant Roc, 2, 43740 Móra d’Ebre)

En cas de dubtes, podeu trucar al Consell Comarcal 977401851 i us derivaran al tècnic adient o be feu la consulta a ​ Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Per consultar el mapa de les Entitats de Registre idCAT d’arreu de Catalunya obertes durant la situació excepcional d’estat d’alarma provocada pel coronavirus podeu accedir aquí:

https://www.aoc.cat/2020/1000269624/consulta-si-la-teva-entitat-de-registre-idcat-esta-oberta/

Informació extreta de: http://www.riberaebre.org/2020/04/27/consell-comarcal-ribera-debre-reobre-servei-demissio-certificats-digitals-idcat/

 

Autoformació tutoritzada, abril

El dilluns 23 d'abril s'inicia al Telecentre de la Ribera d'Ebre (Seu Comarcal · Móra d'Ebre) un nou mes de curs en modalitat autoformativa. El curs del mes d'abril anirà del 23 d'abril al  18 de maig, de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 h.

El preu d'aquest curs autoformatiu és de 30 € per persona, amb un màxim de 20 hores de formació on cada alumne pot dur a terme quan millor li vagi prèvia reserva de dia i hora.

Llegiu-ne més...
 
Entrega dels nous logotips als telecentres

Durant tot el mes de març la seu comarcal del telecentre de la Ribera d’Ebre ha estat distribuint les noves marques a les diverses seus de la comarca.

El procés del canvi de marca dels telecentres de la Ribera d’Ebre compren varies fases en el seu desenvolupament; una adaptació de la plana web al nou disseny, aplicació de marques pròpies en els serveis que proporciona i també el canvi dels logotips de les diverses seus locals del telecentre. A banda del nou disseny identificatiu trobem també una marca per a Formació, Assessorament TIC i Connectivitat que identifiquen els diverses serveis que s’ofereixen.
 

Agenda

Destaquem