BUSCAR


Nous usos de la realitat augmentada a les biblioteques al 4t Mobile Day a la Ribera d'Ebre

L’objectiu principal és explicar nous usos que el món del llibre i la tecnologia tenen amb noves aplicacions de realitat augmentada

Les biblioteques de Garcia, Tivissa i Móra d’Ebre realitzaran el proper divendres 28 de juny una activitat de foment de la realitat augmentada aplicada al servei de biblioteques que fomentarà la relació dels llibres i la tecnologia adreçada a famílies usuàries d’aquests serveis.

Llegiu-ne més...
 


El Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre acompanya amb el coworking a emprenedors de l'entorn rural

Les sessions de formació i suport es realitzen al nou espai de coworking comarcal CoEbreLab

Des del passat mes de febrer, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre compta amb un espai de coworking anomenat CoEbreLab. L’espai està situat a la mateixa seu del Telecentre comarcal, lloc de referència els darrers 15 anys, en temes de dinamització de les TIC i el teletreball entre la ciutadania i ja està obert a acollir emprenedors/es i usuaris que el vulguin utilitzar per a realitzar projectes professionals que tinguin les TIC com a base.

Llegiu-ne més...
 

Autoformació tutoritzada, abril

El dilluns 23 d'abril s'inicia al Telecentre de la Ribera d'Ebre (Seu Comarcal · Móra d'Ebre) un nou mes de curs en modalitat autoformativa. El curs del mes d'abril anirà del 23 d'abril al  18 de maig, de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 h.

El preu d'aquest curs autoformatiu és de 30 € per persona, amb un màxim de 20 hores de formació on cada alumne pot dur a terme quan millor li vagi prèvia reserva de dia i hora.

Llegiu-ne més...
 
Entrega dels nous logotips als telecentres

Durant tot el mes de març la seu comarcal del telecentre de la Ribera d’Ebre ha estat distribuint les noves marques a les diverses seus de la comarca.

El procés del canvi de marca dels telecentres de la Ribera d’Ebre compren varies fases en el seu desenvolupament; una adaptació de la plana web al nou disseny, aplicació de marques pròpies en els serveis que proporciona i també el canvi dels logotips de les diverses seus locals del telecentre. A banda del nou disseny identificatiu trobem també una marca per a Formació, Assessorament TIC i Connectivitat que identifiquen els diverses serveis que s’ofereixen.
 

Agenda

juny 2019
17HORARI ESTIU

Destaquem