BUSCAR

Nova convocatòria formativa de la tituació oficial de la Generalitat  ACTIC a la Ribera d'Ebre - mes d'abril

La titulació ACTIC correspon a la denominació d’acreditació oficial de competències en tecnologies de la informació i la comunicació que la Generalitat de Catalunya trau de forma oficial durant tot l’any.

Des del Telecentre del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, seu oficial d’aquesta titulació, s’han creat dos cursos de formació de preparació de la prova tan del nivell bàsic com mitjà perquè la gent de la comarca no hagi de desplaçar-se fora a fer-lo.

Llegiu-ne més...
 

Autoformació Tutoritzada 2017

Seguint amb la tipologia que portem al Telecentre de la Ribera d'Ebre des de ja fa més de 14 anys, aquest 2017 continuarem amb la nostra formació a l'iniciació a les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).

L'autoformació tutoritzada, està pensada per compatibilitzar l’ús del telecentre entre usuaris i alumnes que fan formació. La clau d’aquest tipus de formació és l’adaptació de la manera de formar-se als horaris i ritme de l’alumne.

L’alumne tria el dia i l’hora per formar-se i compten sempre amb un professor de suport que els ajuda cada cop que trien realitzar la formació.

Els diversos cursos i temaris els podeu consultar a la Plataforma de Formació TIC de la Ribera d'Ebre.

Llegiu-ne més...
 

Autoformació tutoritzada, abril

El dilluns 23 d'abril s'inicia al Telecentre de la Ribera d'Ebre (Seu Comarcal · Móra d'Ebre) un nou mes de curs en modalitat autoformativa. El curs del mes d'abril anirà del 23 d'abril al  18 de maig, de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 h.

El preu d'aquest curs autoformatiu és de 30 € per persona, amb un màxim de 20 hores de formació on cada alumne pot dur a terme quan millor li vagi prèvia reserva de dia i hora.

Llegiu-ne més...
 
Entrega dels nous logotips als telecentres

Durant tot el mes de març la seu comarcal del telecentre de la Ribera d’Ebre ha estat distribuint les noves marques a les diverses seus de la comarca.

El procés del canvi de marca dels telecentres de la Ribera d’Ebre compren varies fases en el seu desenvolupament; una adaptació de la plana web al nou disseny, aplicació de marques pròpies en els serveis que proporciona i també el canvi dels logotips de les diverses seus locals del telecentre. A banda del nou disseny identificatiu trobem també una marca per a Formació, Assessorament TIC i Connectivitat que identifiquen els diverses serveis que s’ofereixen.
 

Agenda

Destaquem