BUSCAR

 

 

Un centenar de riberencs s'han format en gestió empresarial i TIC a través del Servei d'Empreneduria comarcal

Aquesta setmana se celebra al Telecentre de la Ribera d’Ebre la darrera de les càpsules formatives per millorar les habilitats i capacitats en matèria de gestió empresarial de les persones emprenedores i petites empreses de la comarca. Es tracta d’una de les formacions impartides pels tècnics del departament d’Informàtica del Consell Comarcal de la Ribera, en el marc de la xarxa Catalunya Emprèn, que en aquesta ocasió se centra en l’ús del certificat electrònic per accedir a contractes i ofertes de l’administració pública, obrint així el ventall d’oportunitats laborals a petites empreses i emprenedors de la comarca.

Llegiu-ne més...
 

Inscripcions obertes per a les càpules formatives de la Xarxa Emprèn 2018, dirigides a emprenedors, empresaris i autònoms

El proper 4 de juny, s'inicia  les noves Càpsules formatives, que es realitzaran aquest any.

Aquestes càpsules seran impartides pels tècnics/ques del Departament d’Informàtica del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre en el marc de la xarxa Catalunya Emprèn juntament amb el Centre d’Empreses “La Ribera” de Flix i amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE).

Llegiu-ne més...
 

La Realitat Augmentada, un nou al·licient a les biblioteques de la Ribera d'Ebre

A partir d’ara visitar les biblioteques riberenques tindrà un nou al·licient que afegirà diversió als seus usuaris: la realitat augmentada. L’ús de les noves tecnologies permet no només llegir una història, sinó també entrar dins el llibre i formar part del que ens explica. Per fer-ho possible els responsables de les biblioteques de la comarca participen en la sessió informativa que organitza el Telecentre de la Ribera d’Ebre per ensenyar el funcionament d’aquest nou format.

 

 

Llegiu-ne més...
 

Destaquem